MS1: Tre poeng i seriepremieren!

(Fjellhamar 4-0 Sørumsand) 5. divisjon ble endelig sparket i gang på Fjellhamar stadion onsdag kveld. Det ble en hyggelig start på sesongen for FFK sin del, som hadde god kontroll på Sørumsand gjennom store deler av kampen.

Skjermbilde 2016-04-07 kl. 14.04.04

Det tok 21 minutter før Fjellhamar åpnet målkontoen – på vakkert vis, vel å merke. Petter Larsen klinte til på halvvolley fra om lag 20 meter. Lillebo (tidl. FFK) i Sørumsand-målet som like før hadde fistet ett skudd fra samme mann over, var denne gangen sjanseløs.
Like etter presser Erik Johannessen inn ett selvmål fra Sørumsand-stopperen etter et glimrende innlegg fra Tom Andre Lia på FFKs høyre flanke.
Før pause treffer Sørumsand tverrligger etter et innlegg, og et skudd etter en overgang som Halfdan Roth plukker enkelt. Anders Risan er nære ved å nå en FFK-corner på bakre stolpe, men 2-0 står seg til pause.

12980931_1256036687757763_603317339_o

Hardhaus: Anders Risan lar seg ikke stoppe av ett kutt i panna.

Fjellhamar går ut for å drepe kampen fra starten av 2. omgangen, og får uttelling allerede etter to minutter på en corner. Lia noterer sin andre assist for dagen, og denne gangen er det Kim Hunstad som stanger ballen i nota.
Like etter får Sørumsand annulert ett mål etter frispark for offside. Usikkert om dommeren gjør riktig avgjørelse i denne situasjonen.
I stedet for å gi Sørumsand håp om poeng, setter Erik Johannessen den berømte spikeren i kista. Hunstad bryter i gjennom Sørumsand-forsvaret, og serverer Alex Habibi på bakre stolpe, skuddet fra Habibi kriger Johannessen inn fra kort hold.
Resten av kampen bærer preg av resultatet. Sørumsand kommer til en god mulighet på corner, ellers lite å melde om.

Vi har dermed fått en perfekt start på sesongen, og gleder oss til å ta i mot nyopprykkede Leirsund på Fjellhamar stadion allerede neste onsdag (13.4) kl. 20:15.