KS1: God generalprøve

etf_stor_logo(Eidsvold TF 1-4 Fjellhamar) Årets siste treningskamp og generalprøve fant sted går kveld på Kunstgresset i Eidsvold. Kaldt og ufyselig værforhold. Men fotball skal spilles i all slags vær.
Vi reiste oppover med 14 jenter. Har dessverre fått noen seriøse skader og noen var forhindret til å delta.

KAMPFAKTA:

6 min – 0-1 Karina Amlie (Ingen ass.)
14 min – 0-2 Karina Amlie (Mathilde Pedersen)
41 min – 1-2 Eidsvold Turn
46 min – Bytte: Cathrin Gulbrandsen – Cecilie Hansen
46 min – Bytte: Marthe Berg – Gunveig Eggen
72 min – Bytte: Maylen Bråthen – Ingrid Nordlund
83 min – 1-3 Karina Amlie (Ingen ass.)
87 min – 1-4 Elin N Østnes (Ida Erlandsen)

REFERAT:
På grunn av forfall så får noen av jentene sjansen til å vise seg frem. Og de griper den. Spesielt Karina Amlie som scorer 3 mål. Vi starter litt famlende og vi møter et lag som har masse vilje og energi. De prøver å låse alle punktene våre og vi blir litt stresset av det. Men klarer å beholde roen alikevel.
Etter 6 min så bryter Karina en pasning snapper ballen og truer motstander. Skyter fra 16 meter med venstre og ballen går ned i stolperoten og inn. Kanonprestasjon. Etter 14 min får vi en corner som blir lagt inn og Karina dukker opp og kliner ballen inn i mål fra 8-9 meter.
Deretter så truer vi med fart og kombinasjon med pasninger. Videre så er ikke Eidsvold Turn ufarlig heller. Men føler vi har kontroll bakover. Har et farlig frispark etter 30 minutter, men den går over mål. Før de i det 41 min får en redusering. Utkast fra keeper som blir snappet. Ball blir spilt mellom våre midtstoppere og de kommer alene med keeper. 1-2 rett før pause, føles unødvendig. Men det er realiteten.
I første del av omgangen så blir vi spillende ball mye bakover og spissene slet med å finne posisjonene sine. De blir litt like og ligger oppe i det samme rommet. Dette snakker vi om i pausen også.

2 omgang starter med et par gedigne sjanser til oss. Hvordan Eidsvold Turn keeperen får reddet disse med foten sin er litt uforklarlig. Men kredit til henne. Så går kampen inn i en periode hvor det ikke skjer så mye. Eidsvold Turn kommer skrått alene med keeper men Cecilie Hansen redder. De har tendenser offensivt, men blir aldri farlig foran keeperen vår.
Så gjør vi et bevist valg, vi skal spille på resultat en periode. Trekker oss tilbake på banen – trene på kollektivt å forsvare oss. Etter ca 75 minutter ser vi at Eidsvold Turn jentene begynner å bli slitne og da sier vi at de siste 10 minuttene skal vi øke tempoet og presse de i alle ledd, spesielt fra topp. Dette lykkes vi med og som en følge av dette presset så blir det en feilpasning i Eidsvold Turn sitt forsvar. Fra kanten på venstre siden kommer Karina skrått alene med keeper og setter den hardt i mål.
4-1 kommer ganske raskt etterpå. Da er det tomt hos motstander og de detter litt sammen. Ballen går på tvers foran 16 meter. Ida Erlandsen spiller til Elin N Østnes som dribler av to Eidsvold Turn damer og kommer alene med keeper.

Dagens FFK Dame: Karina Amlie

Dette var en god generalprøve. Så får vi se om vi er like på mot Skedsmo førstkommende tirsdag. Da debuterer Fjellhamar Damelag i 2 divisjon. Vi gleder oss og håper DU kommer også. Tirsdag 12.4 kl 19:00 på Skedsmo stadion.