MS1: Tre nye poeng

(Fjellhamar 5-0 Leirsund) Det var knyttet spenning til hvor nyopprykkede Leirsund sto i forhold til Fjellhamar, da dette var årets første kamp for gjestene. Fjellhamar fjernet like godt all tvil om hvor poengene ville havne før det var gått 45 minutter.

Cf8YMwRUMAA1X1R

Det var klart for 2. serierunde, og denne onsdagskvelden var det de gul- og grønnkledde fra Leirsund som gjestet Fjellhamar stadion. Det tok ca. 20 minutter før FFK fikk hull på byllen ved Lars Nørbech etter innlegg fra William Berg. Innlegget blir slått tidlig mot bakre stolpe, og ser først ut til å bli enkel å plukke for keeper, men han er uheldig og glipper ballen i beina til Lars, som har en grei oppgave med å sette ballen i mål.
Fem minutter senere er det Kim Hunstad som presenterer skuddfoten sin. Hunstad blir servert av Petter Larsen like utenfor sekstenmeteren, og banker ballen kontant over keeper og i mål.
Det går nye ti minutter før Øyvind Opstad setter sitt første mål for sesongen. Hunstad spiller Opstad fri til venstre i boksen, hvor han får nok tid til å prikke inn 3-0 scoringen i det lengste hjørnet.
Like før pause punkterer Hunstad i praksis kampen når han header en corner fra Tom Andre Lia ned i bakken og opp i det venstre hjørnet for Leirsund-keeperen.

Like før 4-0 scoringen har Leirsund en eventyrlig mulighet til å sette 3-1, men kun en meget kvalifisert redning fra Halfdan Roth hindrer redusering på headingen etter innlegg fra venstre.
Tidligere i omgangen har også Hunstad ett godt skudd som stryker den venstre stolpen.

Som i forrige kamp mot Sørumsand preges 2. omgangen av resultatet. Leirsund kommer litt mer inn i kampen spillemessig, uten å skape alt for mye. Noen sjanser blir det også på Fjellhamar i en åpen 2. omgang. Ikke før på overtid fastsetter Fjellhamar sluttresultatet til 5-0 etter en corner fra Alex HabibiAnders Risan på bakerste stolpe header corneren tilbake inn foran mål til Vetle Smith, som enkelt dytter ballen over målstreken.

Seks poeng og 9-0 i målforskjell er dermed status etter to seriekamper. Nå ventes betydelig tøffere motstand når Aurskog/Finstadbru gjester Fjellhamar stadion neste onsdag.