MS1: Tap mot Årvoll

Fjellhamar sine herrer fikk besøk av Årvoll til treningskamp (4. div Oslo) på Torshov lørdag. Med en del folk ute fikk flere G19-laget prøve seg i dag. G19 vant forøvrig 8-2 mot Sørumsand i gårsdagen NM-kamp.

Begge omgangene var relativt jevnspilt. Fjellhamar slet med å få bevegelsene foran ballfører til å stemme, og “så-som-så” pasningskvalitet bidro til at det ikke ble flust av store sjanser.

Scoringen til Fjellhamar kommer etter at Martin blir felt utenfor sekstenmeteren. PC slår frisparket godt inn i feltet, der Thierry styrer ballen sikkert i mål med hodet.
Årvoll har en farlig mulighet i 1. omgang der kun en kattemyk Halfdan i Fjellhamarmålet hindrer Årvoll-scoring..

Pauseresultat 1-0

Kampbildet blir noe åpnere i 2. omgangen.
Årvoll setter utlikningen noen minutter inn i omgangen. (Refererenten får ikke med seg detaljene i denne scoringen)
Fjellhamar er farligere offensivt i denne omgangen, men litt unøyaktighet og litt uheldighet gjør at angrepene ikke ender i nettmaskene.
I stedet er det Årvoll, som har virket ufarlige hele omgangen som setter vinnermålet etter ett skudd fra langt hold. Ballen skifter retning og går stang inn til høyre for Halfdan.