G19: Seier i første kvalikkamp

Fjellhamar pangstartet. 1-0 kom ved Jakob etter ett gjennomspill allerede etter at sekunder var spilt. 2-0 kom ved Sondre som løftet ballen over keeper, sekunder etter dette igjen.

Fjellhamar hadde god kontroll resten av omgangen, og ytterligere tre mål havnet i nettet bak Sørumsand-keeperen.
3-0: Henning vinner ballen ved egen sekstenmeter og avleverer til Alex i andre enden. Alex slår ett flott innlegg til Sondre som styrer ballen fint i lengste med pannebrasken.
4-0: Jonas drar seg fri utenfor seksten, og skyter ballen tilbake, stang inn.
5-0: Jakob blir felt like innenfor seksten. Sondre setter straffen til venstre for keeper.

2.omgang startet på samme måte som første. Sondre spiller Alex på åpent mål, som setter ballen sikkert i mål. Noen minutter senere setter en umarkert Lars ett innlegg fra venstre i mål. 7-0. Fjellhamar mistet initiativet litt i 2.omgang, og slapp Sørumsand inn i kampen (til en viss grad..). Sørumsand scorte to kjappe mål, og det gjenstod fortsatt 20 min. Nærmere kom imidlertid rødtrøyene ikke. Like før slutt blir Alex spilt fri alene med keeper, avslutningen bues fint over keeper, og dermed ble sluttresultatet 8-2 på Fedrelandet. Neste kamp spilles søndag 22. feb, hjemme mot Rælingen.

Warning: Attempt to read property "post_status" on null in /customers/e/d/2/fjellhamarfk.no/httpd.www/wp-content/plugins/sportspress/includes/class-sp-event.php on line 16