J19: Slo Skedsmo i første kvalikkamp!

Skrevet av: Jan Aksel Odden
Tett og jevn 1 omgang som er preget av mye dueller, brudd og unøyaktig pasningsspill fra begge lag. Skedsmo har litt mer spill enn FFK høyere i banen, men skaper lite mot ett godt FFK forsvar.

For FFK lugger det i spill og samhandling generelt, men det går fort og man er giftig når det først sitter.

Midt i 1 omg får FFK en straffe da Maia går på ett bra gjennombrudd fra Sandra. Maia rekker ballen før keeper, som feller Maia klart. Vi brenner dessverre straffen, så fortsatt 0-0

På tross av dette fortsetter FFK og være giftige og får fortjent 1-0 ledelse etter kjempe jobb av Maia, som bryter en igangsetting hos Skedsmo. Pia plukker opp nedfallsfrukten og setter ballen solid i mål fra 17 meter.

Vi blir litt sløve på slutten av 1 omgangen, og Skedsmo kan på en av sine få farligheter utlign til 1-1.

2 omgang blir igjen litt stillingskrig, men FFK blir bedre og bedre i pasningsspillet, men i hovedsak er de bedre i gjenvinning, overganger og avslutninger. Dette fører til at Tuva drar seg nydelig gjennom forsvaret til Skedsmo og blir felt…ny straffe som Maia setter kanon sikkert nede i hjørnet. 2-1

FFK fortsetter å ha taket på kampen, men så taper man ett par viktige dueller og er litt sløve i en situasjon, som fører til en ny og sjelden Skedsmo sjanse, som ender med mål. 2-2.

Etter dette kjører FFK løpet og går opp til 3-2 på en corner, gjenvinning og Ingrid som trer gjennom Maia. Maia gjør ingen feil alene med keeper og setter den nydelig nede i hjørnet.

4-2 kommer etter press fra FFK og etter en trippel sjanse får karina tak i ballen og dunker den tverrlegger inn bak en sjanseløs Skedsmo keeper .

4-3 reduseringen kommer 1 min før slutt fra ett effektivt Skedsmo lag, men kampen dør ut og ender med fortjent 4-3 seier til FFK.

Warning: Attempt to read property "post_status" on null in /customers/e/d/2/fjellhamarfk.no/httpd.www/wp-content/plugins/sportspress/includes/class-sp-event.php on line 16