MS1: Slo AHFK2 tross sjansesløseri


(Aurskog-Høland 2 0-1 Fjellhamar) Fjellhamar hadde god kontroll på motstanderen i torsdagens kamp på Bjørkelangen kunstgress, men slet med å omsette utallige muligheter i mål.

Fjellhamar FK MS1

31H. Roth Keepere
20B. Onsum Utespillere
3A. Risan Utespillere
8K. Hunstad Utespillere
18D. Os Utespillere
7T. Lia Utespillere
6P. Larsen Utespillere
19E. Nordermoen Utespillere
17A. Habibi 38 Utespillere
28Ø. Opstad Utespillere
77V. Smith 10 Utespillere
10L. Nørbech 77 Utespillere
38H. Jacobsen 17 Utespillere
1P. Helgar Keepere
9S. Smith Utespillere
14M. N. Berntsen Utespillere
16S. Sitje Utespillere
24J. Frantzen Utespillere

For Fjellhamar kjørte kampen fra start til slutt, og slapp ikke AHFK til mange målsjanser. Hvis man ser bort fra noen skumle hjørnespark var hjemmelaget rimelig ufarlige.

Roth

Onsum – Risan – Hunstad – Os

Lia – Larsen – Nordermoen – Habibi

V. Smith – Opstad

Benken: Helgar, Nørbech, Jacobsen, Sitje, Frantzen, S. Smith, Berntsen

Fjellhamar tok ledelsen i det 29 minutt ved Kim Hunstad etter et frispark fra Tom Andre Lia fra venstresiden. Hunstad har få problemer med å sette ballen i mål fra kort hold.
Før dette har Fjellhamar hatt noen gode muligheter, men det er først etter scoringen at det store sjansesløseriet begynner. Vi er kanskje tosifret antall ganger alene med keeper, og det er smått utrolig at hverken Smith, Opstad eller Nørbech går av banen med scoring denne kvelden. AHFK keeperen skal ha all mulig ros for en meget god kamp, men i mange situasjoner skyter vi han god.

Det positive med kampen er at vi skaper mye, og at vi er svært solide bakover. Vi holder nullen nok en gang, og har kun sluppet inn to mål på sesongens sju første kamper.
Samme kveld vant Sørumsand 3-2 mot Flisbyen, og meldte seg på i den usannsynlig spennende toppkampen i 5. divisjon. Kun målforskjell skiller de fire øverste lagene på 18 poeng!

Skjermbilde 2016-05-20 kl. 12.12.32

Neste kamp For FFK spilles mot Fet 2 førstkommende onsdag på Fjellhamar stadion.