MS1: Enkel seier mot Nannestad

(Fjellhamar 7-0 Nannestad) Fjellhamar var store favoritter før onsdagens oppgjør mot Nannestad. Kampen skulle imidlertid spilles før poengene kunne deles ut, og FFK gjorde det som var nødvendig for at alle poengene ble værende på Fjellhamar stadion.

Nannestad stod med 0 poeng før denne kampen, og hadde tapt med store sifre i flere av kampene til nå. Det viste seg fort at blåtrøyene fra Øvre Romerike også var enkel match for FFK.

38H. Jacobsen Utespillere
Kampen gjennom var preget av powerplay fra Fjellhamar sin side. Nannestad slo stort sett langt når de hadde muligheten, og FFK-forsvaret ryddet det som kom, slik at Helgar i buret knapt var borti ballen med hendene i løpet av 90 minutter.
Det skal også sies at FFK på ingen måte er på sitt toppnivå i denne kampen, men gjør altså nok mot heller laber motstand.

1-0: Første målet kommer etter 15 minutter ved Kim Hunstad etter corner fra Lia. Hunstad plasserer ballen enkelt i mål fra ca 3 meter.

2-0: Hunstad gjør en god jobb i presset på Nannestad sin banehalvdel. Petter Larsen bryter og spiller Opstad igjennom. Fra 16 meter skyter han pent over keeper og i mål.

3-0: Tom Andre Lia noterer sin andre assist for dagen når han slår et godt innlegg fra høyrekanten. Inne foran mål står Johannessen som på direkten omsetter innlegget i scoring.

Daniel Os kommer inn for skadet William Berg før pausen.

I pausen kommer Espen Nordermoen og Lars Nørbech inn for Johannessen og Habibi.

4-0: Ballen rulles ut mot venstre fra Hunstad via Opstad før Nordermoen presenterer skuddfoten. Fra utenfor 16 meteren avslutter Nordermoen vakkert i det lengste hjørnet, og noterer seg for sesongens første scoring.

5-0: Daniel Os drar seg inn fra venstrebacken, og slipper ballen til Lars Nørbech like innenfor 16 meteren, som klinisk avslutter i mål.

6-0: Samme Nørbech avslutter fra omtrent samme posisjon denne gangen etter et flatt innlegg fra Nordermoen.

7-0: Larsen fastsetter sluttresultatet med skudd fra 11 meter, nok en gang etter innlegg fra Nordermoen.

Like før slutt har vi også et angrep med de villeste triks man kan tenke seg, bare synd at Opstad avslutter angrepet i stolpen.

Det ender altså 7-0 på Fjellhamar stadion. Neste kamp er mot Aurskog-Høland 2 torsdag 19. mai. AHFK2 har hatt varierende resultater til nå, men dette blir nok et langt tøffere oppgjør.