G19: Sikret play-off til NM

Fjellhamar åpnet med ett aggresivt press, og stresset Rælingen forsvaret til å gjøre feil.
Fjellhamar scorer det første målet etter 6 minutters spill; Ett frispark fra venstre havner etter hvert i føttene til Jonas. Han vender opp, og plasserer ballen til høyre for keeper.

Banespillet var generelt jevnt, og Rælingen hadde noen muligheter til å utlikne på overganger. Philip stod imidlertid godt i mot de forsøkene som kom.

Fjellhamar setter 2-0 på en corner etter 35 min. Jacob slår inn fra venstre, og på bakre stolpe kan en umarkert Alex spasere ballen i mål.

Da det begynner å nærme seg kombinerer Rælingen fint, og setter inn reduseringen på ett hodestøt når det gjenstår 3 minutter av omgangen.
Fjellhamar skal likevel gå til pause med en tomålsledelse; Marius blir spilt fri av Jacob inne i boksen. Han vender opp, og avslutter til venstre for keeper.

Pauseresultat: Fjellhamar 3-1 Rælingen

Rælingen bestemmer seg for å sjokkåpne andreomgangen, slik Fjellhamar åpnet første. Allerede to minutter inn i omgangen reduserer blåtrøyene på ny, og det er match.

Fjellhamar rir av Rælingen-stormen, og banespillet jevner seg ut igjen utover omgangen. Etter 3-2 scoringen virket ikke seieren å være veldig truet.

I stedet fastsetter Fjellhamar sluttresultatet til 4-2 på ett straffespark. Lars blir hindret inne i boksen, og tar straffesparket selv:

Dette betyr at Fjellhamar er klare for play-off til de offisielle NM-rundene. Blir det seier mot Eidsvold TF i siste gruppespillkamp, er de klare for 1.runde.

Warning: Attempt to read property "post_status" on null in /customers/e/d/2/fjellhamarfk.no/httpd.www/wp-content/plugins/sportspress/includes/class-sp-event.php on line 16