MS1: Slemmestad trakk det lengste strået

Skrevet av: Jan Aksel Odden

Kampen begynner bra for FFK, som kommer godt igang med eget spill.

Det etablerte spillet sitter bra og vi legger trykk på motstanderen, der vi kommer opp med mange gode angrep.
Vi er dessverre for upresise i den siste og nest siste involveringen, så det blir få store målsjanser, men mange angrep som blir avsluttet.
Dette fører også til at vi kan sette inn ett forholdsvis høyt press, der vi er meget gode og skaper mange brudd til vår fordel…her burde vi også utnyttet situasjonen bedre og laget ett par mål.

Midt i omgangen får vi (mot spillets gang) ett brudd imot, da vår iskalde keeper blir litt for kald, får en dårlig touch, blir presset og mister ballen til motstander sin spiss. Det ender med straffe og mål.

Etter målet imot, fortsetter vi å spille bra, og skaper noen gode målsjanser, men setter dem ikke. 1. omgang ender med 0-1.

2. omgang starter mer rufsete for begge lag. Kampen bærer preg av mye upresise valg med ball og mange brudd til begge lag. Denne perioden utnytter vi best….Vi får ett brudd i midtbanen ved Thierry, som trer opp en møtende Øyvind. Øyvind vender hurtig og trer kontrollert Erik igjennom alene med keeper. Erik gjør alt riktig og setter ballen rolig langs bakken i kort hjørnet forbi keeper….

Etter skåringen begynner vi å merke at Martin Z måtte ut tidlig med skade, og 2 av juniorene med 90 min fra NM kval kampen dagen før. Vi begynner å bli for seine i press og jager mye etter ball resten av omgangen. Dette fører igjen til at vi mister litt fokus på kvaliteten med ball. Vi fortsetter tross alt å skape en del brudd og overgangsmuligheter, som gir oss et par store målsjanser vi ikke klarer å utnytte.

Slemmestad dominerer spillet siste 20 min og da vi ikke klarer å utnytte våre brudd, overganger og sjanser, får de igjen får sitt overtak og legger på til 2-1 og 3-1 på slutten.

Mye oppløftende spill og en en fin gjennomkjøring etter å ha tatt turen gjennom to fylker til Slemmestad en mandagskveld i februar.

Bytter:
15 min Martin Z UT og Jonas INN
60 min Casper UT og Alex INN
60 min Thierry UT og Josu inn