G16: Serieleder og videre i NM!

NM: Fjellhamar 4-3 Elverum

På den nydelige kunstressmatta på Torshov, starter Fjellhamar kampen best. I de første fem minuttene skaper Fjellhamar noen sjanser bl.a. ved Luka som satt ballen utenfor alene mot keeper. Etterhvert hever Elverum seg noen hakk og kommer seg er inn i kampen. Fjellhamar slår raskt tilbake. Simen legger ett frispark på mål. Keeperen går ut for å ta ballen og gir retur. Der er Martin Sandnes og tupper inn 1-0. Etter scoringen gir vi fra oss mer og mer av spillet og Elverum utnytter det. Like før pause får Elverum litt for mye tid og rom od da står det 1-1.

Pause: Bytte: Martin S ut, Martin MC inn. 2015-04-26 14.41.47

Det ser ut som peptalken i pausen funka, for andre omgang starter vi mye bedre. Vi produserer mange sjanser, men uten hell. Fjellhamar etablerer et massivt press hvor Luka er nærmest scoring med en heading i tverrliggeren. “Tvælla” har ikke rukket å slutte å dirre før Luka er i gang igjen, og denne ganen mener han alvor. Simen får vendt opp i mellomrommet, ser Luka på løp, og chipper ballen perfekt igjennom til Luka som er nådeløs alene mot keeper denne gangen. 2-1. Etter målet fortsetter vi å kontrollere kampen og det ser ut som det går i mot avansement. Etter en sjanse for Fjellhamar får Elverum tak i ballen og kommer på en sjelden kontring. Fra en umulig possisjon avslutter Elverum spilleren. Ballen ser ut til å gå langt utenfor, men blir tatt av vinden og blåst inn i lengste hjørne og med det blir det ekstraomganger.

Ekstraomgangene sparkes igang på verst tenkelige måte. Elverum får straffe på en tvilsom hands og scorer. Elverum leder 2-3. Første ekstraomgang blåses av og like etter blåses andre i gang. Fjellhamar presser og presser, men klarer ikke å få utelling. Sent i andre ekstraomgang kommer Marius seg fri på høyre kanten og legger inn. På bakre finner han Luka som stanger ballen inn. 3-3. Etter avsparke vinner Fjellhamar raskt igjen balle å får et siste angrep. Sharan får ballen drar seg forbi en spiller og med venstre avgjør han det som har vært en thriller av en fotball kamp. 4-3 til Fjellhamar endte kampen.

1.div: Raumnes & Årnes 0-4 Fjellhamar

I de første fem minuttene er det litt fram og tilbake, men vi fester raskt et grep om kampen. Etter kort tid kommer det første målet. Luka flikker ballen på vakkert hvis igjennom til Elliott som er iskald alene med keepern. Setter ballen ned i høyre gjørne og da står det 1-0. Kort tid etter kommer nummer to. Fjellhamar vinner en corner som blir slått inn til Elliot som fyrer av et skudd som blir blokkert og triller ut til Henrik som fra utenfor 16-meteren klinker ballen i hjørnet. Trykket blir oppretholdt og vi lykkes med mye. Noen minutter senere fører Fredrik ballen over midten og får akkurat nok tid og rom. Fra 35 meter sender han avgårde et prosjektil rett i krysset. En kandidat til årets mål fra kapteinen. Like før pause lander Elliott feil etter en duell og bytter ut mot Sharan som raskt markerer seg. Luka fører ballen og spiller til Sharan som drar seg forbi to spillere på høyre kanten og fra spiss vinkel klinker han ballen i nettaket. Fjellhamar har god kontroll i resten av andre omgang. Skaper ikke så mye, men har full kontroll. På tampen må Fredrik ut etter at hans edle deler hadde et ublidt møte med ballen. Da kommer Henrik inn. Alt i alt en bra kamp.