MS1: Berget ett poeng borte mot Åkrene


Kampen var preget av mange lange baller fra begge lag, men Fjellhamar klarte av å til å spille seg gjennom Åkrenes midtbane. Årsaken til de lange ballene må krediteres underlaget på Åkrene Arena, som ikke akkurat bød opp til dans. Det ble en krig fra første til siste spark på ballen.

Fjellhamar startet med et godt trykk på Åkrene, og alene med keeper var Tommy like ved å sende FFK i ledelsen allerede etter få minutter. Åkrene, med vinden i ryggen i førsteomgang, jobbet seg gradvis inn i kampen, og ble stadig farligere på dødballer. Etter flere cornere på rad sitter ballen til slutt i nota etter en heading fra bakerste stolpe. Fjellhamar har også sine muligheter på cornere og innkast, Kim blir blant annet stående helt umarkert og får avsluttet på en volley etter en corner. Avslutningen går like utenfor mål.

Mange lange baller stoppet i de to forsvarsfirerne, men plutselig var en Åkrene-spiller  alene med Halfdan. Åkrene-spilleren skyter og Halfdan redder. Assistentdommeren mener imidlertid at FFK-keeperen redder ballen utenfor 16-meteren, og får gult kort for forseelsen. Det påfølgende frisparket redder Roth mesterlig.

Pauseresultat 1-0

Med vinden i ryggen i andreomgang klarer Fjellhamar å flytte duellene litt høyere opp Åkrenes banehalvdel, og skaper tidvis trykk på Åkrene-forsvaret. Åkrene-forsvaret rydder godt opp, og får etterhvert en kontringsmulighet, der tidligere FFK-spiller Jan Otto Mostue slår en annen rødtrøye alene gjennom med Halfdan. Åkrene-spilleren får ikke kontroll på ballen før Roth varter opp med en god takling.

Fjellhamar skal som mange ganger tidligere denne sesongen klare å få med seg det ene poenget. Innbytter Sondre vinner ett oppspill, og sender Kim alene gjennom med keeper. Kim er først på den høye ballen, og header den over keeper i det tomme buret. 1-1.

Gutta er gira på å få med seg alle tre poengene, og Tommy viser det da han går i duell med keeper like etter utlikningen. Taklingen resulterer i direkte rødt kort, og Fjellhamar må dermed fullføre med ti mann.

Begge lag får gode muligheter til å ta med seg alle tre poengene mot slutten. Åkrene er nære ved å sette ballen i mål etter en corner”mølje” uten like. Fjellhamar sin sjanse kommer da Jacob drar seg fint inn fra kanten og leverer til Vebjørn på seks meter, dessverre avverger Åkrene-keeperen i siste sekund.

Sluttresultat 1-1

Dermed står Fjellhamar fortsatt uten seier i årets 4.divisjon. Status er 5 uavgjort og 2 tap etter 7 serierunder. Seieren kommer snart!

Åkrenes livereferat fra kampen

Roth
PC – Hunstad – Ericsson – Borge
Stensøe
Sitje – Nordermoen – Fjeldberg
Opstad – Tommy

Innbyttere: Josu, Flood, Smith, Rangnes

[pi_ifg data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ pi_user_id=”132651611@N06″ pi_photo_set=”72157653179525805″ pi_type=”flickr” pi_theme=”light” pi_thumbnail_alignment=”justified” pi_thumbnail_lazyload=”true” thumbnail_width=”30″ thumbnail_height=”30″ pagination_max_thumbnail_lines_per_page=”” thumbnail_gutter_height=”” max_item_per_line=”” pi_breadcrumb=”true” pi_thumbnail_label=”true” pi_thumbnail_label_alignment=”center” pi_thumbnail_label_position=”overImageOnBottom” pi_max_width=”” pi_color_scheme=”none” pi_thumbnail_hover_effect=”slideUp” pi_item_selectable=”false” pi_rtl=”false”]

Fjellhamar FK MS1

S. Borge Utespillere
S. Sitje Utespillere
1H. Roth Keepere
4PC Ness Utespillere
7K. Hunstad Utespillere
8V. Fjeldberg Utespillere
9S. Smith Utespillere
10T. Bråthen Utespillere
10E. Nordermoen Utespillere
11J. Flood Utespillere
23J. Rangnes Utespillere
25J. Frantzen Utespillere
27M. Ericsson Utespillere
28Ø. Opstad Utespillere
40S. Stensøe Utespillere