Fin start på høstsesongen for Fjellhamar


Full kontroll i første kamp etter ferien.

FULL KLAFF: Trener Robert Rognerud og Fjellhamar fikk en trivelig start på høstsesongen. Bildet er fra en tidligere kamp.

Fjellhamar – Skjetten 2  6-1

Etter en tung siste del av vårsesongen i 5.-divisjon fant Fjellhamar tilbake til de gode taktene fra årets første kamper mot Skjetten 2.

Mål av Simen Stensøe (2), Samuel Lindberg og Mats Espeland sørga for at det sto hele 4-0 halvveis. Nesten umiddelbart etter pause ble Stensøe vist det røde kortet etter farlig spill.

Avgjørelsen var grei nok, og de siste 45 minuttene ble mindre dominerende for FFKs del. Likevel ble to nye mål satt inn av Lars Nørbech og Henrik Jacobsen.

– Første omgang er veldig bra. Vi produserer masse sjanser og har full kontroll. Så får vi den utvisningen i 46. minutt. Da blir det et litt annet kampbilde, selvfølgelig. Jeg føler vi har ganske god kontroll helt inn, og vi vinner også andreomgangen 2-1, sier Rognerud.

FFK-treneren tror det er mer glød i spillergruppa nå etter en vanskelig siste del av vårsesongen.

– Det var mange som forsvant da. Det gjenspeiles ofte i kampbildet når du ser at folk synes dette går litt tregt. En skal ikke gjemme seg bak det, men det er nok en grunn til at det gikk litt skeis på slutten av vårsesongen.

Fjellhamars lag (4-3-3): Henrik Bolstad – Samuel Lindberg, Per Christian Ness, Anders Risan, Henrik Jacobsen – Petter Larsen, Simen Stensøe, Mats Espeland – Tom André Lia, Kasper Øverby Thorsen, Espen Nordermoen.
Innbyttere med spilletid: Lars Nørbech, Bendik Onsum, Markus Nikolay Berntsen, Lars Hernholm, Arman Bahrami.

Neste kamp er allerede onsdag kveld borte mot FuVo 2 klokka 19.

Legg igjen en kommentar