Seiret i serieåpningen!

Notat: G19 tapte tidligere denne uka sin seriepremiere borte mot et sterkt Ull/Kisa.

G16 – Peder Hernholm sitt referat fra kampen:
Kampfakta
Vi ankommer Eidsvoll, og gutta er klare for seriestart. Starter litt slapt. Begge lag sliter med å etablere rolig og kontrollert pasningsspill og vi taper for mye dueller. Får etterhvert et slags grep om kampen. Vi har ballen mest, men sliter med å skape det helt store. Eidsvoll byr på noen farligheter på kontringer, men forsvaret har stort sett god kontroll.

Så, i det 17. minutt stanger Elliot inn cornern som er perfekt slått av Nicolay. Keepern kommer ut og feilberegner, og foran kassa er Elliot som alltid sikkerheten selv. Da står det 1-0. Etter scoringa skaper vi noen små sjanser, og har god kontroll på spillet. Så er det pause og uten at vi har imponert voldsomt i første omgang, har vi god kontroll på matchen og forhindrer Eidsvoll å skape sjanser.

I pausen kommer Martin inn for Marius.

Etter ti hendelsesfattige minutter av annen omgang er det første som er verdt å merke seg at Nicolay får gult kort og ble bytta ut sammen med Luka for Sharan og Edvard. Så skjer det igjen lite til det rulles opp et flott angrep på venstre siden vår. Med noen raske kombinasjoner blir Elliot spilt igjennom skrått på mål. Uegoistisk spiller han Martin som har en enkel jobb med å sette ballen i mål bak en utspilt Eidsvoll keeper.
I det 65 min foretar vi et nytt dobbeltbytte. Inn kommer Henrik og Kim for Magnus og Elliot. Videre er det ikke mye å rapporter om før Henrik svinger inn en nydelig corner som Edvard stanger i tvælla. Kort tid etter prøver Luka seg på et langskudd fra 30 meter som såvidt sniker seg utenfor.
Dommern blåser av det som har vært en andre omgang med lite sjanser. Gutta hevet seg spesielt i duellspillet i andre omgang og holder nullen i første seriekamp på noe som er en helt ålreit kamp spillemessig.

Banens beste: Oscar

Jenter 19 vant også i sin første seriekamp hjemme mot KFUM. Resultatet ble 2-1. Kort referat finner du i Facebook-statusen nedenfor:
Kampfakta

Seier i serieåpningen i J19 klassen ! Hjemme på Fjellhamar møter vi et velspillende KFUM lag som går til pause med 1-0…