MS1: Hederlig tap i NM-kvaliken


Fjellhamar og Rælingen møttes i Marikollen i NM-kvalikens første runde. Det skulle vise seg å bli severdig opplevelse. 

Rælingen får den første store sjansen i kampen etter en avslutning som treffer tverrliggeren og spretter ned på streken. Fjellhamar hever seg etter åpningssjokket, og spiller en god defensiv 1. omgang – med mye løpsvilje i hele laget. Rælingen skaper ikke nevneverdig mye i 1. omgang, og Fjellhamar har noen veldig gode muligheter på overganger, som desverre renner ut i sanden..

Det var ingen tvil om at 1. omgangen krevde mye krefter for FFK, og Rælingen tok følgelig stadig mer over i 2. omgang. Det er smått utrolig at de ikke klarer sette mer enn ett mål i løpet av denne omgangen. Fjellhamar er imidlertid fortsatt farlig på overganger, og kunne med litt mer hell faktisk tatt ledelsen ved ett par anledninger.

Ledelsen er det derimot Rælingen som tar; ett innlegg spretter en gang i feltet, før Martin Haugen header ballen forbi Halfdan Roth i FFK-buret.

Mange trodde kanskje at dette var spikeren i kista for Fjellhamar, men gutta klarer å mobilisere det siste kvarteret. Mobiliseringen gir avkastning i form at hjørnespark; etter mye klabb og babb setter Espen Nordermoen ballen i nettet – til vill jubel fra slitne Fjellhamar-spillere.

Det var klart for ekstraomganger. 

Det viste seg fort at Fjellhamar var helt sluttkjørte, og det var aldri noen tvil om hvem skulle vinne kampen. Rælingen scorer allerede 2 og 6 minutter inn i ekstraomgangene, og resten er transport.

Fjellhamar skal likevel ta med seg 90 minutter med god opplevelse, mot 3. divisjonsmotstand. Dette var noe helt annet enn noe av det som er prestert tidligere i år!

Fjellhamar FK MS1

30K. Lukerstuen Utespillere
27M. Ericsson Utespillere
34S. Borge Utespillere
24J. Frantzen Utespillere
21S. Stensøe Utespillere
31H. Roth Keepere
5PC Ness Utespillere
8K. Hunstad Utespillere
8S. Smith Utespillere
28Ø. Opstad Utespillere
11E. Nordermoen Utespillere
4A. Nielsen Utespillere
23J. Rangnes Utespillere
3C. Frøberg Utespillere
11J. Flood Utespillere