Seier i årets andre treningskamp

Fjellhamar triumferte med overbevisende 5-1 over Fet.

TOMÅLSSCORER: Simen Stensøe. Her fra litt yngre dager.

To fulltreffere fra Simen Stensøe, og mål av Vegard Aaserud, Petter Larsen og Daniel Os ga FFKs a-lag en liten revansj for tapet på straffer i opprykkskvalifiseringa forrige sesong.

Stensøe scora kampens første mål. 1-0 kom på et skudd midtbanespilleren sendte i vei fra utkanten av 16-meteren til Fet.

Det var ikke akkurat Juan Cuadradro-sus over avslutninga fra den posisjonen, men det var nok til å overliste bortelagets keeper.

Vegard Aaserud dobla ledelsen for FFK fra kort hold, etter innlegg fra fjorårets assistkonge Tom André Lia. Lars Nørbech skal også ha ros for måten han vant ballen på godt inne på Fets banehalvdel.

Ikke engang Petter Larsen kunne bomme da høyreback Bendik Onsum tvang fram en retur fra Fet-keeperen etter et aldri så lite raid på høyresida. 3-0 var et faktum før lagene bytta side.

Fet reduserte tidlig i den andre omgangen. Men Fjellhamar og Simen Stensøe svarte kjapt med å øke til 4-1. FFKs fjerde nettkjenning, og Stensøes andre, kom etter godt samspill med Lia ute til høyre. Kortpasningene satt som smurt før ballen ble sendt i mål ved den lengste stolperota.

Daniel Os satte inn kampens siste mål fra venstrekanten etter en fin bakromsball fra Henrik Jacobsen.

Fet hadde også sine sjanser i begge omgangene. Men FFKs unge keeper Henrik Bolstad (16) skal ha skryt for flere viktige redninger i sin andre kamp for seniorenes førstelag.

Fjellhamar reiste seg med det etter 1-2-tapet for divisjonskollega Rælingen i den første treningskampen for året. Jonas Flood sto for målet i det oppgjøret. Omtale fra den kampen finner du her.