MS1: Snudde på to minutter!

Fjellhamar og Gjelleråsen stod begge med 16 poeng før onsdagens kamp. Sistnevnte på nedrykksplass med dårligere målforskjell. Fjellhamar er blant lagene som har havnet i dramaet på nedre halvdel av tabellen. Mellom Eidsvold TF på 7. og Gjelleråsen på 12. plass skiller det kun 5 poeng når det gjenstår 8 kamper av sesongen. Med seieren over Gjelleråsen passerte FFK både Kløfta og Skedsmo 2 på bedre målforskjell.

Det var lenge usikkert om Fjellhamar skulle klare å få med seg noen poeng i det hele tatt i regnværet på Fjellhamar stadion. Gjelleråsen kom nemlig best i gang, og var farligere på noen dødballer innledningsvis. 0-1, kommer når Gjelleråsen vinner tre dueller på rad før venstrekant Battakh avslutter over en Halfdan Roth på halvdistanse.

Fjellhamar kommer seg før hvilen, og skaper tre store målsjanser ved Opstad etter innlegg fra PC, Lukerstuen etter innlegg fra Rangnes, og Marcus nok en gang etter innlegg fra PC.

Pauseresultatet var 0-1 til Gjelleråsen.

Den 2. omgangen starter jevnspilt, men Fjellhamar tar etterhvert stadig mer over, og får satt Gjelleråsen under press høyere i banen. 20 minutter er spilt da Fjellhamar vinner en corner. Ness slår ballen utoverskrudd på en umarkert Hunstad, som sikkert header ballen i mål.

Like etterpå vinner Fjellhamar ett frispark like utenfor 16 meteren. Forsøket fra Opstad går i muren, men på andreballen duellerer Hunstad inn 2-1, og kampen er snudd.

Gjelleråsen resignerer noe etter at Fjellhamar går opp i ledelsen, og seieren virker aldri å være truet. Fjellhamar fortsetter å skape sjanser, og fem minutter før slutt punkterer Habibi kampen etter å ha blitt spilt alene med keeper av Opstad.

Dermed ender det med en til slutt fortjent 3-1 seier til Fjellhamar.

Steinar Pedersen filmet kampen. Her er høydepunktene.