KS1: Tap mot Kongsvinger i 1. runde NM


Fjellhamar FK Kvinner skulle for første gang delta i NM for kvinner. På andre banehalvdelen stod Kongsvinger IL. Dette skulle bli våres første referanse på møte med 1 divisjon.

13043239_1160833157284820_5348676678378151537_n

Bildet er lånt på NFF Akershus sin FB side.

Laget (4-5-1):

Maria W Bymann

Elena Bognar, Gunveig Eggen, Marthe Berg, Malin Hjørungdal

Elin N Østnes, Ida Erlandsen, Mari Haug, Tuva Isebakke, Karina Amlie

Mathilde Pedersen

Benyttede reserver: Anne Karin Throndsen, Kine Fløtre og Maia R Peckel
Referat:

Kampfakta:7 min 0-1 Kongsvinger
21 min 0-2 Kongsvinger
32 min 0-3 Kongsvinger
37 min 0-4 Kongsvinger
43 min 0-5 Kongsvinger
46 min – Bytte: Gunveig Eggen ut – Anne Karin Throndsen inn
51 min 1-5 Mari Haug (Mathilde Pedersen)
61 min 1-6 Kongsvinger – Straffe
65 min – Bytte: Karina Amlie ut – Kine Fløtre inn
68 min 1-7 Kongsvinger
70 min 1-8 Kongsvinger
73 min – Bytte: Marthe Berg ut – Maia R Peckel inn
79 min 1-9 Kongsvinger – Straffe

Noen ganger så er det bare å erkjenne at nivåforskjellen var veldig stor. Vi oppsummerte noe etter kampen i går og store linjen går på at vi løper veldig mye mellom. Kongsvinger har større presisjon i pasningsspillet, de spiller hurtigere og de er dødlig effektiv.

Kort oppsummert så har de 6 sjanser i 1 omgang. Men scorer på 5 av de. Derav er 3 dødballer. Vi er rett og slett ikke tøffe nok i egen boks. Selv klarer vi å skape 2 sjanser. En stor ved Ida Erlandsen og en corner i omgangens siste spilleminutt. Det er ikke noe å si på at vi ligger under til pause.

Vi blir i pausen enige om å kneppe på et par knepp. Derav returløp og markering. Når vi presser og hvordan medspillere skal ligge. Det ser lovende ut og vi scorer først i 2 omgang på en corner ved Mari Haug. Men igjen så tar Kongsvinger over og dominerer kampen. De er igjen meget effektive. De skaper 7 sjanser. Scorer på 4 av de, derav 2 straffer. Selv produserer vi 2 sjanser i 2 omgang.
Totalt sett – 4 -13 i sjanser med resultatet 1-9. Derav 1 frispark, 2 cornere og 2 straffer. Dette er ting vi må bli bedre på. Men jeg syntes jentene ikke ga seg og forsøkte hele tiden.

Så er det bare å erkjenne at forskjellen mellom nyopprykket 2 divisjonslag og topp 1 divisjonslag er for stor. Skulle bare mangle. Men vi hadde en plan om å være tålmodig og gi de litt problemer. Cup-bombe på Fjellhamar ble det aldri, men det var alikevel artig å delta i 1 runde NM. Vi ønsker Kongsvinger lykke til i Cup og serie.

Førstkommende søndag venter ny bortekamp mot Sarpsborg 08. Et lag som vil gjøre oppholdet i 2 divisjon kortest mulig. Vi må opp noen hakk hvis vi da skal ha med oss poeng hjem.

Mvh
Trenerne