KS1: Seriemestere!

Det har vært litt av en sesong for vårt A-lag på kvinnesiden! Mari Knudsens disipler har jaget serieleder Skedsmo stort sett hele sesongen gjennom i 3. divisjon. I siste kamp – på og mot Skedsmo – slo jentene våre til med en 4-3-seier og smatt forbi konkurrenten på tabellen.

Seriemesterskap og et historisk opprykk til 2. divisjon er fasit etter en utrolig sesong. 11 seirer, fem uavgjorte kamper og kun to tap, på de 18 seriekampene med bunnsolide 55-23 i målforskjell.

DET ER BARE Å GRATULERE

trener, støtteapparat og en spillergruppe vi håper å beholde og ønsker å gyve løs på nye utfordringer. Neste sesong kommer nemlig rekruttene til toppserieklubbene på besøk: Vålerenga, Stabæk og LSK Kvinner er blant dem vi ganske sikkert får besøk av på Fjellhamar stadion.

Her er et lite referat fra torsdagens dramatiske avgjørelse (hentet fra jentenes Facebook-side).

Nytt løft for kvinnefotballen i Fjellhamar !

Jentene fortsetter suksessen og kroner sesongen med seier i 3. Divisjon og opprykk til 2. Divisjon. Det ble spennende helt inn – nesten for spennende – Hitchcock kunne ikke ha gjort det bedre !

Før siste kamp måtte vi vinne for å sikre opprykk, tap eller uavgjort kunne føre til en 3. plass i serien. Så det var en skjerpa , fokusert og tent gjeng som møtte opp på Skedsmo Kunstgress for tidenes lokaloppgjør.

Kampen starter bra for Fjellhamar, vårt eget svar på Bippe Stankelbein (tenk hurtighet) Maia gir seg ikke foran mål og bringer jentene i ledelsen og ved mange andre tilfeller i løpet av kampen løper hun nesten hele Skedsmo i senk. Litt ut i første omgang ta kampen en vending, vi lager et selvmål for første gang i år og deretter klarer Skedsmo å komme igjennom et ellers solid forsvar og går opp til ledelse med 2-1. Mye står på spill, men nå viser jentene sine kvaliteter – det er ikke snakk om å gi opp.

Vi får et frispark fra rundt 20-25 meter, Tuva får klare beskjeder fra sidelinja om å lade kanonen og gjør nettopp det. 2-2 ! Og rett før pause er det Maylen som kommer inn fra høyrekanten og dundrer den inn fra mildt sagt spiss vinkel. Vi kan gå til pause med 3-2 i bagasjen.

Stemningen er god i garderoben i pausen og det er ikke på tale at jentene har tenkt å gi fra seg dette. Litt ut i 2. omgang har Karina årets brøl når hun i en rimelig tett batalje gir oss 4-2 ledelse.
Det er tæl i Skedsmo jentene også, det er ikke tilfeldig at de leder serien, så de setter inn en langspurt og vi blir presset. På et pent langskudd klarer Skedsmo å redusere til 3-4.

Liverpools trenerlegende Bill Shankly sa “Noen tror fotball dreier seg om liv og død, jeg er veldig skuffet over den holdningen. Jeg kan forsikre dere om at fotball er mye, mye viktigere enn som så” .
Det beskriver vel godt stemingen i slutten av kampen !
Skedsmo presser oss enda mer etter sin scoring , men det er ikke en eneste Fjellhamar jente som ikke gir alt ! Maylen går først ned med krampe og deretter Tuva helt på slutten.

Jentene rir av stormen og når dommeren blåser i fløyta blir det julekveld, bursdag og nyttårsfest samtidig og korkene fyker av fruktchampagnen.

Det er 4 Målscorere i dag som gjør sin jobb, men aller viktigst det er et helt lag både de på banen og på benken som nå ved sesongslutt har gitt oss første plass på tabellen.