G19: Klare for 2. runde i NM!

Kampen ble spilt søndag 16:00, og motstanderen var Kjelsås.

Kjelsås tok ledelsen allerede etter 4 minutter, men Fjellhamar svarte raskt ved Espen Nordermoen etter 12 minutter spilt. De blå tok på ny ledelsen på straffe etter 28 minutter. Denne gangen er utlikner Jacob Rangnes Kjelsås ledelse med en lekker lobb. Kjelsås tar ledelsen nok en gang like før pause.

Pauseresultat 3-2.

Fjellhamar nekter imidlertid å gi seg. Alexander Habibi setter 3-3 scoringen(78min), men Kjelsås tar føringen igjen like etter (83min). Tiden begynte å renne ut da Fjellhamar flyttet mange folk opp på en dødball. Returen fra dødballen havnet perfekt på Jonas Flood sin fot like utenfor 16 meter, som banket ballen kontant i mål. Kjelsås ropte på keeperangrep, slik som Fjellhamar gjorde på forrige scoring – uten å bli hørt.

90 min 4-4.

Det var klart for ekstraomganger, og det skulle vise seg at Fjellhamar til slutt skulle gå seirende ut av kampen. Habibi jager et langt oppspill, og krangler ballen i mål når Kjelsås´ keeper og forsvar svikter i kommunikasjonen.

Kampen var generelt underholdene og veldig åpen. Kanskje med et lite spillemessig overtak til Kjelsås.

Men vi er rimelig fornøyd med at 5-4 blir sluttresultatet, og at Fjellhamar er klare for 2. runde!

Warning: Attempt to read property "post_status" on null in /customers/e/d/2/fjellhamarfk.no/httpd.www/wp-content/plugins/sportspress/includes/class-sp-event.php on line 16