NM-søndag!


Kampene spilles på Torshov mellom klokken 11:00 og 16:30, og kan bli avgjørende på hver sin måte:

* 11:00: Fjellhamar G16 – Fet G16
Fjellhamar står med 2 seire av to mulige, mens Fet har tapt begge sine kamper. Fjellhamar kan i teorien vinne gruppa selv med tap mot Fet, men med uavgjort eller seier er det ingen tvil. Uansett utfall i denne kampen er Fjellhamar klare for play-off til mellomrundene i NM, da laget ikke kan bli dårligere enn nr. 2 i gruppa.

* 13:00: Fjellhamar J19 – Eidsvold TF J19
Jenter 19 spiller om gruppeseier mot Eidsvold TF. Første kamp vant jentene 4-3 borte mot Skedsmo. Siden har Eidsvold TF og Skedsmo møttes til kamp, men resultatet er ikke kjent… Vinneren i denne gruppa unngår høyst sannsynlig å møte LSK Kvinner i play-off til første runde i NM. I stedet blir det nok Lørenskog som må slås for vinneren. Vinneren blir Fjellhamar med seier mot Eidsvold TF på søndag.

* 15:00: Fjellhamar G19 – Eidsvold TF G19
Det er også Eidsvold TF som står på motsatt banehalvdel, når G19 spiller om direkte kvalifisering til første runde i NM. Begge lag har vunnet sine to første kamper, og er med det sikret play-off. Men gruppevinneren går direkte til 1. runde i NM, så her er det fortsatt mye å spille for! Nummer 2 i denne gruppa møter nummer 3 i den andre gruppa, som blir enten Løvenstad eller Gjelleråsen.

Støtt opp om lagenes jakt på NM-spill, og møt opp på Torshov på søndag!