MS1: TRE POENG!

Fjellhamar har slitt med uttellingen foran mål denne sesongen, og har tapt en del poeng på slutten av kampene. Borte mot Rømskog, på en nydelig gressmatte, klarte Fjellhamar endelig å holde helt inn. De tidligere Fjellhamar-spillerne Stian Flies og Torbjørn D. Nilsen stod på motsatt banehalvdel.

Opstad og Frantzen startet på benken.

Fjellhamar startet kampen godt, og fikk bygget opp noen fine angrep, uten at Rømskog fikk sluppet til nevneverdig. Etter 13 minutter sitter ledermålet til Fjellhamar ved Jacob Rangnes. Juniorgutta Nordermoen, Smith og Rangnes kombinerer fint ute til høyre, og Rangnes setter ballen rolig i lengste hjørne da han kommer alene med keeper.

Fjellhamar senker aggressiviteten noe etter scoringen, og slipper Rømskog inn i kampen. Rødtrøyene skaper noen farligheter, og Roth bidrar også til spenning da han feilberegner en høy ball som holder på å snike seg inn under tverrliggeren. Kanskje sola kan ta skylda?

Rømskog klarer uansett å utlikne før pause, etter å ha presset på sitter ballen til slutt i nettet, og dermed var pausereultatet 1-1. Selv om Rømskog tok over mer og mer utover omgangen var ikke FFK helt ufarlige, men det ble bare nesten.

Pausepraten må ha tent gutta denne kvelden, for Fjellhamar startet 2. omgang som de startet den første. Opstad kom inn for Smith, og satte umiddelbart sitt preg på kampen. Fjellhamar kjempet til seg noen cornere i starten av omgangen, og i forbindelse med den første, ble det en vanvittig trippelsjanse som Fjellhamar ikke klarte å sette i nettet. Fjellhamar tar i stedet ledelsen like etterpå. Når ballen plutselig havner i beina på Kvamme, er han ikke vanskelig å be. Avslutningen sitter nede til venstre for Rømskogs sisteskanse.

Fjellhamar er ikke fornøyd med det, og like etter svinges det inn en ny corner. Der rager Hunstad som alltid høyest, og setter sin første cornerscoring for året. 1-3.

FFK klarer å holde intensitet oppe store deler av omgangen, og Opstad kan punktere kampen alene med keeper, men lobben sniker seg over målet. Samme mann har også en annulert scoring etter hands.

I stedet for å avgjøre kampen, blir det nok en gang spennende for Fjellhamar sin del. Noen minutter før slutt, mobilisererer Rømskog for å få med seg ett poeng. En rødtrøye får stå helt alene på 16 meter, og plasserer ballen til side for Roth. Heldigvis kommer ikke “skauen” noe nærmere enn en dårlig slått corner like før dommeren blåser av.

Tre viktige poeng er dermed et faktum for Fjellhamar, som klatrer bort fra jumboplassen i 4. divisjon!

[pi_ifg data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ data_shortcodeid=’pi_ifg’ pi_user_id=”132651611@N06″ pi_photo_set=”72157654297165125″ pi_type=”flickr” pi_theme=”light” pi_thumbnail_alignment=”justified” pi_thumbnail_lazyload=”true” thumbnail_width=”” thumbnail_height=”” pagination_max_thumbnail_lines_per_page=”” thumbnail_gutter_height=”” max_item_per_line=”” pi_breadcrumb=”true” pi_thumbnail_label=”true” pi_thumbnail_label_alignment=”center” pi_thumbnail_label_position=”overImageOnBottom” pi_max_width=”” pi_color_scheme=”none” pi_thumbnail_hover_effect=”slideUp” pi_item_selectable=”false” pi_rtl=”false”]