MS1: Seier mot Kløfta

Det var knyttet spenning til om Fjellhamar ville klare å fortsette oppturen fra forrige serierunde, da de slo Rømskog 3-2 på bortebane.

Kampen startet jevnt, og begge lag var farlige frempå. Kløfta var innledningsvis nærmest å gå opp i ledelsen med ett skudd fra 20 meter, som Halfdan fister over tverrligger, og en corner der det er smått utrolig at ballen ikke finner nettmaskene. Fjellhamar har noen halvfarlige skudd fra distanse, og Espen Nordermoen får stå merkelig alene på en corner, men headingen går over.

Det er spilt om lag en halvtime da Fjellhamar vinner et frisaprk noen meter inn på Kløfta sin banehalvdel. Ness finner pannebrasken til Hunstad, som for andre kamp på rad viser sin overlegenhet i luftrommet. Headingen går i mål bak en sjanseløs Kløfta-keeper. 1-0.

Ti minutter senere dobler Fjellhamar ledelsen ved Lars Kvamme. Han mottar ballen på rundt 25 meter, og banker ballen i det lengste hjørnet, stang inn.

Allerede etter den første scoringen virker Kløfta å gå litt opp i limingen i det defensive arbeidet, og Fjellhamar får rom å kjøre overganger i. Pauseresultatet ble 2-0.

I 2.omgang virker Fjellhamar å kontrollere ledelsen relativt godt, og enkelte Kløfta-spillere går sure. Det er fortsatt noe rom å kontre i for FFK, men Kløfta får avverget det som kommer. En avslutning et par meter til side for mål noen minutter før slutt, er den farligste sjansen undertegnede noterer for Kløfta i denne omgangen.

Øyvind Opstad setter spikeren i kista på overtid. Han vender bort en spiller i Kløfta sin 16-meter, og avslutter iskaldt i det nærmeste hjørnet. 3-0.

Fjellhamar står da med 6 poeng på de siste 2 kampene – mer enn hva de stod med før Rømskog-kampen!

Neste kamp spilles allerede på søndag, da Fjellhamar gjester Rolvsrud og Lørenskog 2 til nabooppgjør. Kampstart 13:45.